top of page
Meerdaags reizen

Reizen

Er zijn talloze redenen waarom zeilen een fantastische manier van reizen is om voor de kiezen.

De ongeëvenaarde vrijheid die je ervaart wanneer je met de wind in de zeilen over het water glijdt. Het gevoel van de wind in je haren en de kracht van de natuur die je voortstuwt, is simpelweg magisch. Het kabbelende geluid van de golven en de verfrissende zeelucht zorgen voor een ontspannende en verkwikkende ervaring.

Of je nu een ervaren zeiler bent of nog nooit eerder hebt gezeild, onze reizen zijn geschikt voor iedereen. Ons professionele team zal ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben.

Van afgelegen zandbanken over bruisende eilanden tot pittoreske dorpjes, een zeilreis stelt je in staat om unieke bestemmingen te ontdekken. Het is de perfecte combinatie van ontspanning, avontuur, zelfontplooiing en sociale interactie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en verrijkende reiservaring.

Meerdaagse reizen

IMG_9919_edited_edited.png

Weekend

Even ertussen uit. De perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van de unieke schoonheid van het UNESCO-werelderfgoed Waddenzee, adembenemende zonsondergangen en verken een van de prachtige eilanden.

IMG_2719.JPG

Week

07dc93d6-1cf5-4919-9afd-6f919b912468.jpg

Midweek

CIMG6218.JPG

Dagtocht

Meezeilreizen

Meezeilreizen

waddeneilanden-luchtfoto_edited.jpg

Zeilend van eiland naar eiland, tussendoor droogvallen en wadlopen, zeehonden spotten, actief meezeilen of rustig genietend aan dek.

In het voor- en najaar en in de zomermanden varen wij volgens dienstregeling. Wanneer je aan en van boord gaat bepaal je zelf. 

a2e06a1c-0b8b-420f-a7f2-f3ab473d7c27.jpg

Droogvallen

Een unieke ervaring. Wandelen op de zeebodem, schelpen verzamelen, vogels observeren en genieten van de bijzondere natuurlijke schoonheid van de Waddenzee.

227769f8-cfd4-4442-b3ef-429ab0907152_edited_edited_edited.jpg

Dag(-deel)tocht

Voor iedereen

Voor iedereen 

DSC_0154.JPG

Familie

Quality time doorbrengen met je familie en onvergetelijke ervaringen creëren.

Tijdens het zeilen is er voldoende tijd om te ontspannen, te kletsen, spelletjes te spelen en te genieten van de prachtige en betoverende Waddenzee.

DSCF0567.JPG

Vrienden

Een geweldige gelegenheid om even weg te zijn van de dagelijkse routine en echt te connecten met je vrienden. Samen de zeilen hijsen, de golven trotseren en nieuwe bestemmingen ontdekken. Het is een avontuurlijke activiteit die de vriendschap versterkt en voor blijvende herinneringen zorgt.

IONX0092_edited.png

Bedrijven

Zeilen als bedrijfsuitje is bijzonder en avontuurlijk, bovendien biedt het waardevolle leermomenten, teambuilding en een verfrissende ervaring voor het hele team. Stap aan boord voor een onvergetelijke ervaring in dit adembenemend mooie Vaargebied. 

IMG_1112_edited.png

Jeugd

Een zeilreis is een geweldige activiteit voor jongeren. Het biedt een combinatie van avontuur, educatie, sociale interactie en persoonlijke groei. Zeilen is een unieke manier om nieuwe vaardigheden te leren, zelfvertrouwen op te bouwen en leren samenwerken. De natuur op een actieve manier beleven en voelen.

IMG_1858.JPG

ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten.

Het delen van een gemeenschappelijke passie voor zeilen creëert een unieke band tussen medezeilers, waardoor zeilreizen ook een sociale en gezellige ervaring zijn

bottom of page